Apteekkikosmetiikka


Aco  - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

Aco

ACO:lla on luotettavan tutkimustiedon perusteella kokemusta siitä, mitä iho tarvitsee pohjoisessa ilmastossa. ACO on kehittänyt ihonhoitotuotteet ihosi tarpeita ajatellen. Jokainen aineosa on tarkoin valittu ja sillä on tietty tehtävä tuotteessa. Ei siis mitään turhia aineita, vaan vain se mitä ihosi todella tarvitsee.

Lue lisää »


Avene  - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

Avene

Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille! Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Lue lisää »


CeraVe  - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

CeraVe

CeraVe sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea eri keramidia jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. CeraVe on kehitetty kuivalle iholle. Sarja on hajusteeton, hypoallergeeninen eikä tuki ihohuokosia.

CeraVe on tällä hetkellä #1 ihonhoitosarja USA:ssa ja amerikkalaisten ihotautilääkärien eniten suosittelema. Sarja on nyt myös saatavilla meiltä! Tule, tutustu ja ihastu!

Lue lisää »


Favora  - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Lue lisää »


La Roche-Posay  - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

La Roche-Posay

La Roche-Posay on tehnyt työtä ympäri maailman eri ihotautilääkäreiden kanssa kehittääkseen ihonhoito- ja meikkituotteita. Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Lue lisää »


Vichy - Linnan Apteekki, Kauppiaskatu

Vichy

Vichy-tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä sääntöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Tehokkuus on todistettu kliinisin testein. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja
testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa. Vichy-tuotteet sisältävät vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Lue lisää »