Kanta-asiakkuus kannattaa

Kanta-asiakkaanamme saat monia etuja ja keskittämisalennusta ostoistasi Linnan Apteekista. Ostohyvitystä annetaan 5% heti liittymisen jälkeen ensimmäisestä ostosta lähtien.

Keskittämisalennus

Ostohyvitystä annetaan kaikista itsehoito-ostoista eli ei-lääkkeellisistä valmisteista ja ilman reseptiä myytävistä lääkkeistä ja se annetaan heti ostoksen yhteydessä. Ostokertymää kerryttävät myös reseptiostot, mutta ostohyvitystä (eli alennusta) ei anneta reseptillä ostettavista lääkkeistä ja valmisteista, eikä tarjous- ja kuponkituotteista. Hyvitysprosentti koostuu kalenterivuoden aikana ostojen määrän mukaan. Samassa taloudessa asuvien yhteiset kokonaisostot kerryttävät yhteistä alennusprosenttia.

Hyvitystaulukko 1.2.2018 alkaen ostokertymä/vuosi alennus
0-3999 € 5 %
4000 € ja yli 8%

Kanta-asiakaskortti

Kela-kortti toimii kanta-asiakkuuden tunnistamisessa sekä reseptin toimituksessa, että käsikauppaostoksissa kassalla.

Lisäkorvausrajan seuraaminen

Kun keskität ostosi meille, sinun on helppo seurata lisäkorvaukseen oikeuttavan omavastuurajan ylittymistä (Kela-katto).

Nopeampi palvelu

Reseptinkäsittely nopeutuu, kun henkilö- ja erityistiedot löytyvät apteekistamme valmiina.

Reseptin uusinnat

Hoidamme reseptien uusimispyynnöt kaikille asiakkaillemme veloituksetta. Joskus tilanteesi voi vaatia lääkärin vastaanotolla käyntiä ja kaikkia reseptejä ei voida uusia apteekista.

Lääkeneuvonta

Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo Sinua lääkkeiden turvallisessa käytössä ja auttaa Sinua löytämään palveluvalikoimastamme juuri Sinulle sopivat tuotteet. Kanta-asiakkaanamme pidämme Sinusta erityisen hyvää huolta ja kerromme mitä mm. rinnakkaisvalmisteet tarkoittavat ja miten voit alentaa vuosittaisia lääkekulujasi.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Linnan apteekin kanta-asiakkuus astuu voimaan, kun täytetty liittymislomake on allekirjoitettu ja toimitettu apteekkiin. Liity apteekin kanta-asiakkaaksi joillakin seuraavista tavoista:

  1. Täytä Linnan apteekin kotisivuilla liittymislomake ja lähetä lomake apteekkiin sähköisesti lähetä -painikkeella (suositelluin tapa). Tällöin lomake voidaan tulostaa apteekissa ja kanta-asiakkuus astuu voimaan heti, kun tulet apteekkiin ja allekirjoitat lomakkeen.
  2. Voit tulostaa kanta-asiakas -lomakkeen Linnan Apteekin kotisivuilta ja tuoda täytetyn kanta-asiakas -lomakkeen apteekkiin.
  3. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksi apteekissa asioidessasi, jolloin apteekin henkilökunta täyttää ja tulostaa lomakkeen.

Sopimusehdot

Kanta-asiakkuus päättyy, jos kanta-asiakkaalla ei ole ollut ostoja edellisen kalenterivuoden aikana.
Linnan apteekilla on oikeus muuttaa perustelluista ja painavista (esim. lainsäädännöllisistä muutoksista) johtuvista syistä kanta-asiakasjärjestelmän ehtoja.

Terveytesi Puolesta, Hyvän Olon Linnan Apteekki!