Kosmetiikkaa Linnan Apteekista

Vichy

Vichy-tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä sääntöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Tehokkuus on todistettu kliinisin testein. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja
testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa. Vichy-tuotteet sisältävät vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. 

Lue lisää

La Roche-Posay

La Roche-Posay on tehnyt työtä ympäri maailman eri ihotautilääkäreiden kanssa kehittääkseen ihonhoito- ja meikkituotteita. Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Lue lisää

ACO

ACO:lla on luotettavan tutkimustiedon perusteella kokemusta siitä, mitä iho tarvitsee pohjoisessa ilmastossa. ACO on kehittänyt ihonhoitotuotteet ihosi tarpeita ajatellen. Jokainen aineosa on tarkoin valittu ja sillä on tietty tehtävä tuotteessa. Ei siis mitään turhia aineita, vaan vain se mitä ihosi todella tarvitsee.

Lue lisää

Eye Care

Eye care on ranskalainen kosmetiikkasarja, jonka ovat kehittäneet farmasian ammattilaiset. Lähtöajatuksena on ollut piilolasien käyttäjille sopivat meikit ja siitä tuotevalikoima on laajentunut täydelliseksi kosmetiikkasarjaksi. Kaikki tuotteet on suunniteltu herkkäihoisille ja -silmäisille, tuotekehityksessä on huomioitu allergisoivat ja herkistävät aineosat ja ominaisuudet ja minimoitu ne.

Lue lisää

Eucerin

Eucerin käyttää valikoituja tehoaineita ja edellyttää kliinistä näyttöä. Tuotemerkissa yhdistyvät ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus ja erinomainen ihoystävällisyys. Eucerin edistää ulkoista kauneutta, sisäistä tasapainoa ja itseluottamusta. Eucerin®-tuotemerkki tekee ihosta näkyvästi terveemmän ja kirkkaamman

Lue lisää

Lierac

LIERAC on ranskalainen, ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin erikoistunut dermokosmeettinen sarja. Aktiivisen fytokosmetiikan edelläkävijä LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset luodakseen tuotteita, jotka heijastelevat brändin alkuperäisiä arvoja: innovatiivisuus, tehokkuus, turvallisuus, naisellisuus sekä halu ymmärtää ja auttaa kuluttajaa.

Lue lisää

Louis Widmer

Louis Widmer tarjoaa kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman, jossa jokainen ihotyyppi on otettu huomioon. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein eivätkä sisällä eläinperäisiä aineita. Louis Widmer tuotteissa käytetään ainoastaan synteettisiä tai kasvipohjaisia aineita.

Lue lisää

Avène

Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille! Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Lue lisää

Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Lue lisää

Bottega Verde

Bottega Verde luottaa luonnollisuuteen. Harmonia, tasapaino ja hyvinvointi ovat Bottega Verden jokaisessa tuotteessa. Yli 300 aktiiviraaka-ainetta, jotka ovat tarkan tutkimuksen ja testaamisen tulos todistavat tämän. Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Italian; Toscanan oliivipuut, lämpimän auringon ja meren tuoksun.

Lue lisää